Kezdőlap | Cégünkről | Árak | Elérhetőség

Tetők

Napellenzők

Redőnyök

Szoftverek


Redőnyök

Mivel a redőnyökről sok helyen sok okos dolgot (és sok okoskodást) lehet olvasni, ezért én most röviden csak a saját tapasztalataimat és a saját véleményemet teszem hozzá.


A rendszerváltás fejlődést hozott a szakmában, a gyártásban. A gyártók egy része rájött, hogy csak jó minőségű árut érdemes piacra dobni. Mi igyekszünk csak ezektől anyagot beszerezni. Ezért nem szoktunk kicsinyeskedni az anyag beszerzésnél, nem a minőség rovására spórolunk. A másik megjegyzésem, hogy a drága termékeket ideológiával, sokszor hazugsággal "teszik ki a kirakatba". Cégünk célja, hogy kedvező áron elfogadható minőséget produkáljon. Ezért ésszerű megoldásokat ajánlunk:


1.) Normál műanyag redőny: Hagyományos típus, csúszó tengellyel, küső ütközővel, vastag lábbal (ami a régi ablakokra szerelésnél szükséges). A legolcsóbb!


2.) Extra műanyag redőny: Az alumínium redőnyök nem betörésbiztosak (kivétel az 2-3 szoros árú nehéz húzott anyag), nem jobb hőszigetelők a műanyagnál.
Helyette az ennek felébe kerülő "extra" műanyag redőnyt ajánljuk. Ez sem betörésbiztos, de jobb a hőszigetelő hatása (üregkamrás és a műanyag hőszigetelő értéke sokkal jobb az alu-nál). Mivel nem UV védett anyagból készül ezért jó szívvel fehér színben szoktuk ajánlani, ami így nagyon jól (10-20 év) bírja a napot, remekül visszaveri a hőt és igen mutatós. Szinte minden ablakhoz- házszínhez illeszthető. Általában akciós áron olcsóbban áruljuk a többi színnél. Ennél a típusnál a redőny felszereltsége az alu redőnyével megegyezik:


erős falú műanyag gumírozott (zörgésgátolt) sín,
rejtett ütköző (kívülről nem látható, fix szúnyogháló szerelhető rá és biztonságosabb: azaz nehezebben támadható),
csapágyazott tengely, alu záróléc.
A tok alu öntvény oldallal "Lindab" lemezzel készül (ez duplán korrózió védett: horgany + szinter).
3.) Kombi szúnyoghálós műanyag redőny: Szúnyoghálóval kiegészített úgynevezett: kombi változat, ami igen szellemesen ugyan abba a tokba elhelyezett mozgó szúnyoghálót is tartalmaz. Ezért a tokméret a plussz tengely miatt 2 cm-el nő! Az általunk gyártott változat (szemben sok forgalomban levővel) megbízható és könnyen működtethető! Ennek az ára is jóval alacsonyabb a top-alu terméknél!


4.) Vakolható tok: Új házak építésénél a beépített (ezáltal kívülről rejtett) redőnytokok helyett ajánlom. Ára ennek töredéke. Előnyei:


Az ablakkal már lezárt felületre kerül ezért nem süvít be rajta a szél.
Kívülről vakolható, így hasonlóképpen nem látszik.
Érdemes előzőleg az ablak-beépítésről konzultálni!


Sok sikert! Segítünk.


Redőnyök
Extra